Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για το Rock of Ages II

*
Η Atlus ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το επερχόμενο Rock of Ages II: Bigger and Boulder. O τίτλος αναμένεται να διατεθεί στις 28 Αυγούστου για PC μέσω του Steam, ενώ στις 29 του ιδίου μήνα θα καταφθάσει και για τα ευρωπαϊκά PS4 και Xbox One στην τιμή των 14,99 ευρώ. Οι κάτοχοι του Xbox one εάν αποφασίσουν να προμηθευτούν το παιχνίδι κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του θα λάβουν μια έκπτωση της τάξεως του 10%, ενώ οι χρήστες PC και PS4 θα είναι σε θέση να προμηθευτούν ένα bundle στα 19,99 ευρώ το οποίο θα περιλαμβάνει το Rock of Ages II, το αρχικό Rock of Ages και το “Classic Pack”, με το Smiley Boulder, Sisyplus avatar και 3 army banners.



Τέλος, την ημέρα κυκλοφορίας του τίτλου θα διατεθούν και 2 DLCs, τα Binding of Isaac Pack (δωρεάν) και Classic Pack (€1,99). Στη συνέχεια ακολουθεί το νεότερο trailer του τίτλου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*